Vertrek: ​Steiger Blauwe Pannen, Wijk bij Duurstede

 

Wanneer:

We varen reguliere vaarten van april t/m oktober op zaterdag en zondag en in juli en augustus ook op woensdag.

Voor groepsreserveringen varen we op alle dagen en op een door u zelf te bepalen vertrektijd.

Onder de tab vaartochten/reserveringen kunt u zien of er op een bepaalde dag een groepsreservering is en dus geen reguliere vaart. We hebben toestemming om met maximaal 12 gasten te varen op de Kromme Rijn.

 

Vertrektijd: 13.30 uur.

 

Vaartijd: ongeveer 3 uur. (naar Cothen en weer terug)

 

Reserveringen:

Voor een vaart met de Krommerijnder kunt u reserveren bij het VVV kantoor, Markt 24, tel. 0343-575995, of per mail naar info@vvvkrommerijnstreek.nl

Ook is het mogelijk om zonder reservering om 13.30 uur op te stappen en bij de schipper te betalen. Toch adviseren wij u om dit via de VVV te doen omdat er ook een groepsvaart kan zijn of dat het maximale aantal gasten bereikt is.

 

Parkeren:

Het parkeerterrein ten oosten van de Haven langs het inundatiekanaal is bestemd voor gratis langparkeren. Dit is ongeveer 5 minuten lopen naar onze opstapplaats. Het parkeren op de Blauwe Pannen is alleen voor de bewoners.

Alle andere parkeerlokaties zijn met de parkeerschijf 2 uur en dus niet echt voor u  toereikend.

De steiger aan de Blauwe Pannen is niet de vaste ligplaats van de Krommerijnder. Wij zorgen ervoor dat we op tijd met ons schip aanwezig zijn bij de opstapplaats. Mocht u echter toch eerder aanwezig zijn maakt u zich dan zeker geen zorgen.

De schipper is in het bezit van kortingskaartjes voor koffie met appelgebak bij café restaurant Het Molentje in Cothen. Hier is ook de gelegenheid gebruik te maken van het toilet.

Voor meer info over de vaarten kijk dan even onder de knop 'Vaartochten'.