Vanaf april t/m oktober zijn de reguliere vaarten van de Krommerijnder elke zaterdag- en zondagmiddag. In  juli en augustus ook op de woensdagmiddag. De vertrektijden zijn om 13.30 uur van Wijk bij Duurstede naar Cothen en weer terug.

Daarnaast is de Krommerijnder op alle door u gewenste dagen en tijden van de week beschikbaar voor groepsvaarten en themavaarten.

U dient dit van te voren te reserveren.

Ongeveer 3 uur lang laten wij u de prachtige natuur langs de oevers van de Kromme Rijn zien. Onderweg vertellen wij u de nodige wetenswaardigheden over de belangrijke rol die de Krommerijnder in onze regio speelde. Ook vertellen we u ook over de rol van Dorestad in de middeleeuwen, de gouden eeuw van Wijk bij Duurstede, het verval door de 80-jarige oorlog en de opgravingen en vondsten hier in onze gemeente. Samengevat bieden wij u de volgende vaartochten:

 

• Reguliere vaarten:

   Op zaterdag-, zondag- en in juli/augustus ook op woensdagmiddag voor individuele deelnemers. Vertrektijd 13.30 uur.

   Volwassenen betalen € 8,50, kinderen t/m 12 jaar € 6,00.

• Groepsvaarten:

   Voor een vaste groep deelnemers. Kosten € 95,00.

• Themavaarten

   Deze worden via onze website en in de lokale bladen vermeld.

 

Er kunnen maximaal 12 passagiers mee. Entreebewijzen zijn verkrijgbaar bij de VVV aan de Markt 24 te Wijk bij Duurstede. Zonder te reserveren bij de VVV kunt u ook rechtstreeks opstappen en bij de schipper betalen maar u loopt dan wel het risico dat de Krommerijnder al is volgeboekt.

 

Informatie en boekingen:

VVV Wijk bij Duurstede,

Markt 24, tel. 0343-575995,

 

info@vvvkrommerijnstreek.nl

VVV Krommerijnstreek